Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesi, Gönülaçan Köyünde arızalanan baz istasyonu, başta öğrenciler
Ana Sayfa GÜNDEM 11 Şubat 2022 10 Görüntüleme

Kayseri Bünyan’dan vefa örneği

Kayseri’de tüm ilçe belediyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde yatırım ve projelerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a bir vefa örneği de Bünyan ilçesinden geldi. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ilçeye yapılan tüm hizmetlerden dolayı Başkan Büyükkılıç’a billboard afişleri ile teşekkür etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, göreve geldiği ilk günden itibaren adeta koltuğunda oturmadan, samimi, fedakâr ve tecrübeli bir ekiple ve tüm ilçe belediyeleri ile birlikte el ele gönül gönüle hizmetten hizmete koşuyor. Büyükkılıç, 16 ilçe belediye başkanları ile dayanışma içerisinde ilçe merkezlerinden kırsal mahallelere kadar vatandaşların her türlü ihtiyacına ve talebine cevap vermek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Bünyan ilçesine de altyapı hizmetlerinden ulaşıma, çöp transfer istasyonundan yol hizmetlerine kadar pek çok alanda yatırımları gerçekleştirirken, Büyükkılıç, çalışmaları ile vatandaşların ve yöneticilerin de takdirini topluyor. Bu kapsamda Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Başkan Büyükkılıç ve Büyükşehir Belediyesi’ne hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçeye yapılan yatırım dolayı, afişlerle Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. 

İlçenin çeşitli yerlerinde bulunan billboardlara astırdığı afişlerle Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileten Altun, şu ifadelere yer verdi: “Bize ve Bünyan’ımıza verdiği destekler için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’a şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022