Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçinBanka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek
Ana Sayfa GÜNDEM 23 Şubat 2022 2 Görüntüleme

Bursa Gemlik’te altı partinin ilçe başkanları : “Bu zamlarla yaşanmaz”

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti ilçe başkanları, birlikte gerçekleştirdikleri basın açıklamasında elektrik, doğalgaz ve benzine gelen zamları eleştirerek “çare erken seçim” dedi.

Feyzi Sarıkaya (Gemlik LİFE)- Altı partinin bir araya geldiği basın açıklaması AVM önünde gerçekleşti. Açıklamaya CHP İlçe Başkanı Şükrü Aksu, İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, DEVA Partisi İlçe Başkanı Engin Doğan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Funda Ergün, Demokrat Parti İlçe Başkanı Gülsen Canlı’nın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Hazırlanan basın açıklamasını okuyan CHP Kadın Kolları üyesi Fatma Kurşun, “Elektrik fiyatlarına yapılan fahiş zamlara, yükselen doğalgaz fiyatlarına, benzin, motorin, otogaz fiyatlarında ki sürekli artışlara, bütün mal ve hizmet fiyatlarının daha da artacak olmasına, hayat pahalığının çekilmez hale gelmesine, ödenemeyecek faturalar nedeniyle elektriği gazı suyu kesilecek
binlerce vatandaşımızın soğuk ve karanlık günlere mahkûm edecek politikalara itiraz ediyoruz.Yap işlet devret modeli ile yaptırılan yollar, köprüler, tüneller, şehir hastaneleri, hava limanları, yapımcı şirketlerle imzalamış oldukları anlaşmaya göre, geri ödemeler dolar cinsinden hazine garantili olması, 84 milyon vatandaşımız, yıllarca sürecek olan borç altına sokulmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti, bir zamanlar tarım alanında ithalat yapmadan kendi kendine yeten bir ülke iken, şimdi saman bile ithal eder hale geldi. Tüketicinin alım gücü yok ettiler. 12 milyon işsizimiz, açlık sınırı altında yaşayan insanlarımız her geçen gün artarken, bir emekli en az 4 kişiye bakmak zorunda kalmışken, küçük esnaf kepenk kapatmışken, düğünde dernekte çeyrek altın yerine gram altın bile takamayan vatandaşın yastık altındaki altınlara göz dikilmiş bir ekonomi modelinde, zamlardan kurtulmak mümkün görünmüyor “dedi.

“1 Ocak’tan itibaren elektriğe kademeli olarak %50 ile 7, doğalgaza konutlarda %25 oranında çok yüksek oranlı zamlar yapıldı” sözlerine yer verilen basın açıklamasında,  “Ücret ve maaşlarda taban ve tavan arasındaki uçurum, asgari ücret ile ödenmekte olan emekli maaşları arasındaki adaletsizlik, haksız vergi, faiz ve zamlar ile serbest ekonomi politikaları istikrarsızlığın başlıca sebepleri arasındadır. 19 yılın sonunda maalesef paramız pul olmuştur. Bebeğine yüz liralık bez alan asgari ücretli de 4, 5 yerden maaş alan ücretli de aynı tutarda KDV’yi ödüyor. En büyük haksız vergi ise alım gücünü yok eden gizli enflasyondur. Durmadan her ay zamlanan elektrik ve doğalgaz faturaları karşısında halkımız çaresizdir. Evlerinde battaniye altında titremektedirler. Market rafları doludur, ancak alım gücü olmayınca, zamlar karşısında ezilen halkımız için bu raflar sadece seyretmeliktir. Asgari ücretteki artış, yaşanan fiili enflasyonun çok çok gerisindedir. Artık muktedirler kepçeyle topluyor ancak ücretliye, emekliye zam verirken elinde bir çay kaşığı bile olmuyor. Buradan hükümete sesleniyoruz, güzel ülkemizi algıyla değil lütfen bilgi ile yönetin diyoruz. Bu basın açıklamasına imza koyan Gemlik’ in siyasi partilerin ilçe başkanları bizler diyoruz ki, ülke ekonomisini bu kadar kötü durumu getiren siyasi iktidarın, bu kötü gidişi asla düzeltemeyeceğini görüyoruz. Bizler, Türkiye’yi iyi yönetemeyen iktidara, zamları geri alın diyoruz ve tek seçenek erken seçim olduğunu haykırıyoruz” denildi. 

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022