Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçinBanka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek
Ana Sayfa GÜNDEM 5 Mart 2022 2 Görüntüleme

Kilis’te 2 bağ evindeki kabloları çalan 2 hırsız yakalandı

İki ayrı bağ evindeki bulunan sondaj kuyusundaki 200 metre bakır kabloları ve top halinde bulunan bakır kabloları çalan 2 hırsız suçüstü yakalandı.

KİLİS (İGFA)- İki bağ evinde bulunan sondaj kuyusunun içinde bulunan 200 metre bakır kabloları ve Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi sınırları içerisinde bir bağ evinde top halinde bulunan bakır kabloları çalarken bağ evi sahibi tarafından yakalandılar.

Alınan bilgilere göre Müşteki K.C., şüpheliler M.H.İ. ve M.S. isimli şahısların bağ evinde bulunan top halindeki bakır kabloları çalarken fark ettiğini ve kovalamaca sonucu şahısları yakaladığını beyan etti.

Edinilen bilgilere göre Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki M.T.’nin bağ evinin sondaj kuyusuna ait 200 metre uzunluğundaki bakır kabloları çaldığı tespit edilerek yakalanan şüpheliler M.H.İ. ve M.S. mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiler.

Polis tarafından gözaltına alınan şüpheliler M.H.İ. ve M.S. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kilis L Tipi Kapalı Cezaevine konuldular.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022