Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Her yıl yetiştirdiği ata tohumlarını ücretsiz olarak tüm Türkiye’ye dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi,
Ana Sayfa MAGAZİN 13 Nisan 2022 0 Görüntüleme

Ahmet Kürşat Öçalan: “Gibi dizisinde oynamasaydım fanı olurdum”

Her hafta Zorlu PSM’de yaptıkları yüksek tempolu programın heyecanını pembe dosyalarından ilginç konuları çekip çıkararak izleyicilere aktaran, samimi bir dost sohbetinin yanı sıra konuklarının bilinçaltlarına ulaşarak ters köşe konuları konuşan Meriç Aral ve Efe Tunçer’in Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan sıra dışı programı Teras Noir’ın bu haftaki konuğu fenomen dizi ‘Gibi’nin başrol oyuncularından Ahmet Kürşat Öçalan oldu.

İSTANBUL (İGFA)- Meriç Aral ve Efe Tunçer’in vites büyütmekten çekinmedikleri, öngörülemeyen konu yelpazeleriyle izleyenleri dost meclisine davet ettikleri, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programına bu hafta Gibi dizisinde Ersoy karakterini canlandıran ve 41. İstanbul Film Festivali seçkisinde yer alan Donadona filminde hem senarist hem de Ali karakteriyle karşımıza çıkan ve fenomen dizi ‘Gibi’ ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Ahmet Kürşat Öçalan oldu. 

“UMUTLARI OLAN BİR OYUNCU HİKAYESİ ANLATTIK”

Ahmet Kürşat Öçalan, Efe Tunçer’in “Kendi filmini yazdın ve oynadın. Donadona filmi süreci nasıl oldu? Vay be kendi filmimi yazdım duygusu oluştu mu? ” sorusuna “Filmin yönetmenleri İsmet Kurtuluş ve Kaan Arıcı çok sevdiğim ve iyi tanıdığım insanlardı. Arkadaş da olduğumuz için hiç zorlanmadık. Zaten 15 gün gibi bir sürede çektik ve bir oyuncu hikayesi anlattık. Konu olarak daha önce çokça cast çekimi yaptığım için daha evvelinde oradan da çok fazla malzeme toplamıştım. Sağ olsun birçok arkadaşım da yardımcı oldu bu anlamda ve güzel bir imece işe profesyonel bir bakış olmuş oldu. Genelde oyuncu hikayeleri madde kullanan, kafası başka yerlerde olan vs sanatçıları anlatırken bu film hayata tutunmaya çalışan, sürekli oyuncu seçmelerine giden ama ret cevabı alan hayalleri ve umutları olan bir oyuncu hikayesi anlatıyor. Azmine bakılacak olursa güçlü bir karakterin hikayesini anlatıyor. Bu açıdan da her oyuncunun kendinden çok fazla şey bulabileceği bir hikaye. Sadece oyuncu olarak da değil başarmak isteyen, amaçları, hayalleri olup bir şeyler tarafından engellenen herkesi anlatan ve cesaretlendiren bir film.” yanıtını verdi.

“GİBİ DİZİSİNDE OYNAMASAYDIM FANI OLURDUM”

Ahmet Kürşat Öçalan, “Gibi dizisinde sıra dışı bir oyunculuk tarzın var. Oyuncu olarak kendini bu kadar farklı geçişler yapabilen bir ruh haline nasıl ikna ettin ve öylesi bir karakter iskeletine nasıl oturttun?” sorusunu soran Efe Tunçer’e “Gibi projesinin içinde olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü temelindeki mizah benim de çok hoşlandığım bir mizah türü. Bir yandan da izleyicisi, fanı olacağın bir projede yer almak her oyuncuya nasip olan bir şey değil. Gibi dizisinde oynamasaydım fanı olurdum. Ben birçok rolü de öyle aşırı düşünmem esasen. Bir karakter geldiği zaman hemen aklımda bir şey canlanıyor ve bunu oynuyorum. Belki ilk akla gelen şeyleri yapıyorum gibi gelebilir insanlara ya da rolü fazla didik didik etmemem yanlış gelebilir ama benim için yarattığım şeyler oyunculuk açısından yeterli oluyor.” açıklamasıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’e oyunculuğa dair düşüncelerini paylaştı.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022