Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Her yıl yetiştirdiği ata tohumlarını ücretsiz olarak tüm Türkiye’ye dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi,
Ana Sayfa SİYASET 26 Şubat 2022 3 Görüntüleme

AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım “Bu şehir bu ihaneti unutmaz”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası ile görevden alınan CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in yaptığı basın açıklamasının ardından Semih Şahin’e “Bu şehir bu ihaneti unutmaz” dedi.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) – İçişleri Bakanlığınca Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı CHP’li Semih Şahin, bugün Bilecik’te basın toplantısı düzenlemişti.

Görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin’in basın toplantısı sonrası AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Başkan Şahin’e “Yaptıklarınızdan utanmıyorsunuz, üstelik milletin aklıyla alay eder gibi sürekli biz gülmeye devam edeceğiz diye algı yapmaya çalışıyorsunuz! Bodrum’ daki villanızda keyif yaparken gülmeye devam edersiniz tabi! Ama inanın Bilecik halkı gülmüyor!

Siz sadece bu şehir de yaşayan insanların paralarını çalmadınız üç yılda geleceklerini de çaldınız. Bilecik’in şansı diye çıktığınız bu yolda bu şehrin hayallerini yıktınız.

Kısa sürede Bilecik’ i düşürdüğünüz halden utanmalısınız. Bilecikli esnafların, iş insanlarının vicdanlarında açtığınız yaraları hatırlarsanız gülmeye devam edemeyeceğinizi anlarsınız! Geldiğiniz günden beri seçildiğiniz makamın ağırlığını ne kendiniz ne ekibiniz anlayamadı, kaldıramadı da! Geçiçi alınan kararın, yargı süreci ile tamamlandığında er yada geç adalet yerini, sizlerde ettiklerinizi bulacaksınız!

Birde yüzünüz kızarmadan Bilecik halkı beni destekliyor diyerek tekrar seçim kazanma hayalleri kuruyorsunuz. Bırakın kazanmayı artık Bilecik’ ten aday bile olamazsınız! Sizi ne Bilecik halkı destekliyor ne de emekleriyle o koltuğa sizi oturtan partinizin kademeleri! Sizi sadece yanınızda avantayla tuttuğunuz üç beş bankamatik memuru destekliyor. Daha durun bunlar iyi günleriniz insan içine çıkamayacaksınız. Bu şehir bu ihaneti unutmaz!” dedi.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022