Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçinBanka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek
Ana Sayfa GÜNDEM 23 Şubat 2022 3 Görüntüleme

DEMSİAD’tan Ankara çıkarması

Doğalgaz Enerji Mekanik Mühendisliği Sanayici İşadamları Derneği (DEMSİAD) Ankara’ya çıkarma yaptı. Sektördeki son gelişmelerin ve sıkıntıların yetkililere aktarıldığı programda Yeşil Mutabakat Eylem Planı ve enerji verimliliği hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

BURSA (İGFA)- DEMSİAD Başkanı Alptekin Şahintürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Yardımcısı Mücahit Demirtaş, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu yetkilileriyle görüşen DEMSİAD üyeleri, sektörel problemlerin yanında Yeşil Mutabakat Eylem Planı ve enerji verimliliği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Dünyada yaşanan enerji sıkıntısının Türkiye’ye yansımasının da konuşulduğu ziyaretler sırasında DEMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, sektör temsilcileriyle de bir araya geldi. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan DEMSİAD Başkanı Şahintürk, “DEMSİAD üyeleri olarak, son dönemde dünyada yaşanan enerji krizinin sektörde oluşturduğu sıkıntıları ve üyelerimizin beklentilerini yetkililere aktardık. Görüşmelerimizde, Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile ilgili fikirlerimizi belirttik. Ziyaretlerimiz son derece olumlu geçti. Bizlere zaman ayıran ve fikir alışverişinde bulunan yetkililere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022