Geçen İtalya, deplasmanda Immobile

Geçen İtalya, deplasmanda Immobile

Insigne'nin golleriyle 3-0 kazanarak müsabaka sonunda kupaya ulaşan takım oldu. Euro 2000 finalinde de k
Ana Sayfa GÜNDEM 17 Mart 2022 4 Görüntüleme

Gençlere yönelik ‘Devlet Teşvikleri’ 12 ilde tanıtılacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, Ankara’nın ardından aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 12 ilde yapılacak.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya getirilecek.

Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla ilki 9-12 Aralık’ta Ankara’da yapılan “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri”, yoğun ilgi üzerine 2022 yılı içerisinde “Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında” sloganıyla Gaziantep, Konya, Antalya, Adana, Kayseri, Malatya, Samsun, Diyarbakır, Van, İzmir, İstanbul ve Eskişehir’de de düzenlenecek.

Bu kapsamda 19-20 Mart’ta Gaziantep’te gerçekleştirilecek Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, 26-27 Mart’ta Konya’da, 16-17 Nisan’da Antalya’da, 23-24 Nisan’da da Adana’da devam edecek.

Söz konusu program, gençlerin yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine katkıda bulunmayı, ekonomi, eğitim, kültür, sanat, bilim, sağlık, spor gibi her alanda gençlerin destekler hakkında bilgilendirilmesini ve doğru yönlendirilmesini amaçlıyor.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022