Geçen İtalya, deplasmanda Immobile

Geçen İtalya, deplasmanda Immobile

Insigne'nin golleriyle 3-0 kazanarak müsabaka sonunda kupaya ulaşan takım oldu. Euro 2000 finalinde de k
Ana Sayfa GÜNDEM 4 Şubat 2022 7 Görüntüleme

Karatenin şampiyonları Kocaeli’de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde ilk gün müsabakaları sona erdi.

KOCAELİ (İGFA) – Katıldıkları şampiyonalarda Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Haldun Alagaş, Eray Şamdan, Tuba Yakan gibi karatenin değerlerini yetiştiren ve sporun kenti haline gelen Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Karate Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde ilk gün müsabakaları sona erdi.

Erkekler Kumite +84 kg Ömer Faruk Arslan, Kumite 84 kg Bursa’dan Emir Buğra Gencan, Kumite 75 kg İstanbul’dan Erman Eltemur ile Bayanlar Kumite 68 kg İstanbul’dan Eda Eltemur rakiplerini mağlup ederek şampiyon olup mutlu sona ulaştı. Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonunda, Büyüksehir Belediyesince hazırlanan bazı tarihi yerlerin dekoratif modelleri izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022