Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçinBanka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek
Ana Sayfa GÜNDEM 11 Şubat 2022 9 Görüntüleme

Kızılay afetlerde İHA kullanacak

Kızılay Lojistik ve Maxwell Innovations arasında imzalanan sözleşme ile insansız hava araçları artık afetlerde kullanılacak.

KOCAELİ (İGFA) – Kızılay Lojistik ile Maxwell Innovations arasında önemli bir iş birliğine gidildi.

Maxwell Innovations ortağı FLY BVLOS TECHNOLOGY ile ürettiği ve Kızılay’ın afetlerde kullanacağı İHA Projesi tanıtıldı.

Gebze Teknik Üniversitesi Dronepark’ta konuşlu FLY BVLOS TECHNOLOGY sahasında gerçekleşen Proje tanıtımına Kızılay Lojistik Genel Müdürü Şevki Uyar, FLY BVLOS TECHNOLOGY Genel Müdür Murat Islıoğlu ve yetkililer katıldı.

Kızılay Lojistik Genel Müdür Şevki Uyar; İHA’lar Afet Bölgelerinde, İlaç ve Kan hizmetlerinde kullanıma alınacağını duyurdu.

Türkiye’nin İHA üretimi ve kullanımı konusunda büyük başarı gösterdiğini belirten Uyar, “Afet durumlarında Arama kurtarma ekiplerinin girmediği, girmek istediği yerlerle ilgili olarak önce İHA’larla bilgi sahibi olunacak. Ne kadar hasar meydana gelmiş. Sonra araçla ulaşılamayan bir yere oradaki bir malzemenin taşınması gerekecek. Kan veya farklı ihtiyaç malzemeleri yaralıya bölgeye bu İHA’lar ile ulaştırılacak. Hastanelerimizde de taşıdığımız ilaç, kan gibi acil ihtiyaçları bu İHA’lar ile de ulaştırmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022