Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçinBanka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek
Ana Sayfa GÜNDEM 26 Şubat 2022 2 Görüntüleme

Kütahya Başkan Işık, İHH etkinliğine katıldı

İHH tarafından 2019 yılından itibaren şehitler anısına ve ihtiyaç sahiplerinin yararına düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gecede emeği geçenlere teşekkür ederek, Kütahya Belediyesinin ücretsiz olarak düzenlenen bu tür etkinliklerden, salon ve diğer masrafların alınmadığını söyledi.

KÜTAHYA (İGFA)- Hezar Dinari Kültür Merkezinde, Kütahya Belediyesinin ortaklığı ile İHH Kütahya Şube Başkanlığı şehitleri anma ve ihtiyaç sahiplerine yararına bir gece düzenledi.

Gecede ilk olarak kürsüye gelen İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, bu tür etkinliği iki yıl ara sonrasında yeniden düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yenipazar, “Bu yıl Kütahya Belediyemizle birlikte ortak olarak etkinliğimizi hayata geçiriyoruz. Bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Sizlerle yeniden bir araya gelmek çok güzel ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Mustafa Yenipazar’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yenipazar’ın program için belediyeye geldiğinde kendisinin çok heyecan duyduğunu gördüğünü ifade etti. Başkan Işık, “Başkanımızın ne kadar haklı olduğunu sizlerin bu salonu doldurmasından anladık. Bu hayırlı girişimle birlikte bir karar aldık. Vatandaşımıza ücretsiz olarak sunulan her türlü programa, bundan sonra belediyemizin imkanlarını ücretsiz olarak tahsis etmeye karar verdik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz dahil olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın bu tür etkinliklerinde, belediyemizi prosedür gereği işin ortağı gösterip ücretsiz olarak salonumuzu ve diğer imkanlarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya karar verdik” dedi.

Alınan kararın hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Işık, düzenlenen programla birlikte ülkenin ve dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılı ortamdan Allah’ın insanlık alemini kurtarmasını temenni etti. Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Işık, gecede sahne alan tiyatro oyunu ve konseri dinledi.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022