Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Her yıl yetiştirdiği ata tohumlarını ücretsiz olarak tüm Türkiye’ye dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi,
Ana Sayfa SİYASET 8 Nisan 2022 1 Görüntüleme

Kılıçdaroğlu yine kapıda kaldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu’na gitti. Randevu talebine yanıt verilmediğini belirten Kılıçdaroğlu, içeri alınmadı.

ANKARA (İGFA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak için sabah saatlerinde Et ve Süt Kurumu’na gitti.

İçeri alınmayan Kılıçdaroğlu, bina önünde yaptığı açıklamada, Et ve Süt Kurumu’nun çiftçinin, üreticinin yanında olması gerektiğini söyledi.

İktidarı eleştiren Kılıçdaroğlu, ”Beşli çeteye sağladığın imkanları onun binde birini üreticiye verirseniz Türkiye’de hiçbir çocuk yatağa aç girmez” dedi.

“Hangi asgari ücretli kıyma alabilecek çocuğuna düzenli süt alabilecek?” diye soran Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı’ndan sonra ‘Milletin Sesi’ mitinglerine yeniden başlayacaklarını duyurdu.

Öte yandan çocukların beslenme hakları için Et ve Süt Kurumu’gittiklerini belirten Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda, “Öğün atlamak zorunda kalan çocuklarımızın kursağından et ve süt geçsin diye gittik. Çocuklarımızın yeterli beslenme hakkı artık milli öncelik meseledir.  Derin yoksullukla ilgili önemli araştırmalar yapan Hacer Foggo ve sürekli sahada olan kadın arkadaşlarımıza, Et ve Süt Kurumu ziyaretimde bana eşlik ettikleri için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022