Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesi, Gönülaçan Köyünde arızalanan baz istasyonu, başta öğrenciler
Ana Sayfa GÜNDEM 18 Nisan 2022 0 Görüntüleme

Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesi, Gönülaçan Köyünde arızalanan baz istasyonu, başta öğrenciler olmak üzere köy halkını mağdur etti.

BİNGÖL (İGFA)- Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesinde Gönülaçan köyü Karaorman mevkiinde bulunan telefon şebekelerine ait baz istasyonunda arıza oluştu. Oluşan arızadan dolayı mağdur olduklarını belirten köy muhtarı yetkililerden yardım istiyor.

Gönülaçan köyünde sürekli yaşanan baz istasyonu sorunuyla ilgili konuşan Köy Muhtarı Mehmetcan Hamarat, D29 baz istasyonu 3 gündür arızalı olmasından dolayı Türk Telekom’un Servisleri baktığını, fakat şimdi 1 Nisan’dan bu yana başka bir şirket aldığı için 3 gündür köyde ne bir şebeke, nede internet çektiğini söyledi.

Vatandaşların şebeke ve internet konusunda çok sıkıntı yaşadığını ifade eden Hamarat, “Hastası olan vatandaş kimseyle irtibat kuramıyor. Öğrencilerimiz var internetten ders çalışamıyor. Yeni alan şirket baz istasyonunun çalışıp çalışmadığını sistemden görmekte fakat onunla ilgili herhangi bir müdahalede bulunmuyor. Bu baz istasyonundan yaklaşık 6 köy ve mezraları olmak üzere 2 bin vatandaş bu istasyonundan faydalandığını belirten Hamarat,” Bu 6 köy ve mezrada bulunan vatandaşlarımız mağdur durumda, hastası ve taziyesi olan ya da acil durumlar için bir yeri aramak isterse herhangi bir yerden işletişim sağlayamıyor. Bu duruma yetkililerden bu duruma bir an önce el atmalarını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.” diye konuştu.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022