Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçinBanka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek
Ana Sayfa GÜNDEM 21 Mayıs 2022 2 Görüntüleme

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçin
Banka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek İçin Bankaya İhtiyacınız Yok / FinTech Çözümleri ile Hızlı ve Kolay Para Göndermek

“Finansal teknoloji” kavramının kısaltılmışı olarak türetilen FinTech, geleneksel finans hizmetlerini güncel teknolojiler ile bir araya getirerek, insana değer katan çözümler sağlıyor. Para göndermek gibi işlemleri en kolay şartlarla en hızlı biçimde sağlayan FinTech uygulamaları, bankacılık çözümlerinin de geleceğine ışık tutuyor.

Finans hizmetlerini yeni nesil teknolojilerle buluşturan FinTech çözümleri, hem kullanıcıların yaşam konforuna katkı sağlıyor hem de hayatını kolaylaştırıyor. Para göndermek gibi günlük hayatın bir parçasına haline dönüşmüş bankacılık işleri, eskiden bankaya ya da ATM noktasına gitmek gibi fiziksel eforlara ihtiyaç duyardı. Mobil bankacılık uygulamaları sayesinde fiziksel efor ortadan kalktı ve kullanıcılar bulundukları yerden, banka hesapları üzerinden para gönderme şansına sahip oldu. FinTech çözümleri sayesinde artık kullanıcılar, para göndermek için herhangi bir bankada hesabının olmasına ihtiyaç duymuyor!

Ülkemizin önde gelen FinTech girişimlerinden yeni nesil ödeme platformu ininal, kullanıcılara hiçbir bankada hesap açmaya gerek kalmadan, para gönderme alma, döviz alıp satma, fatura ödeme, internetten alışveriş ve sanal kart oluşturma gibi çözümler sunuyor…

Bankalara ininal hesabınız üzerinden para gönderebilirsiniz

ininal uygulamasını indirerek üye olan kullanıcılar, ininal hesaplarıyla 75 binden fazla perakende ve ATM noktasında bakiye yükleme, para gönderme ve ücretsiz para çekme gibi işlemler yapabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, çalıştıkları bankaların internet şubelerinden ya da mobil uygulamalarından ininal hesaplarına para gönderebiliyor. Anlaşmalı bankalardan havale ile, diğer bankalardan ise EFT ile para gönderebilen ininal Hesap sahipleri, mesai saatlerinde tüm bankalara, mesai saatleri dışında ise Ziraat Bankası, Vakıfbank, Türkiye İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, QNB Finansbank, Şekerbank, Halkbank, Enpara, Fibabanka ve Albaraka Türk’e anında para gönderebiliyor.

Herhangi banka hesabı açmaya gerek olmadan ininal uygulamasını kullanarak para göndermek isteyen kullanıcılar, uygulama üzerinde şu iki seçenek ile karşılaşıyor:

  • Diğer ininallılar ile para transferi
  • Bankaya para transferi

Bu iki seçenek üzerinden kolayca para gönderebilen ininal kullanıcıları ayrıca, akıllı telefonlarındaki rehber üzerinden numara seçip, hiçbir hesap numarası vb. bilgiye gerek olmadan para gönderme avantajını yaşıyor.

Yapılan para transferlerini “Son İşlemlerim” menüsünde görüntülemeye imkân veren ininal uygulaması, daha önce gerçekleşmiş işlemleri hiçbir ek bilgi belirtmeye gerek olmadan tekrarlamayı sağlıyor. Para gönderimi ve benzeri işlemlerde standart kullanıcılar için 1250 TL işlem limiti bulunan uygulamada, ininal Plus Hesap özelliğine geçildiğinde günlük limit 50.000 TL’ye yükseliyor.

ininal para gönderimini kolaylaştırabilmek için kullanıcılara hesap numara yazma yöntemini ve gönderecek kişinin kart barkod numarasını girme yöntemini destekliyor. Böylece hesap bilgilerini bilmediğiniz bir kullanıcıya, kart barkod numarası sayesinde para gönderebilirsiniz.

Kullanıcılar ayrıca ininal hesaplarından para göndermenin yanında dilediklerinde belli bir limite kadar kadar ücretsiz para çekme işlemi gerçekleştirebiliyor. Bu işlem için ininal’ın fiziksel kartını herhangi bir ATM’de kullanmak yeterli. Aralarında D&R, Kim Marketler, Şok, Migros, Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi 15 binden fazla ininal satış noktasından alınabilecek olan ininal Kart ile yüklediğiniz bakiye kadar harcama yaparak, ön ödemeli kartın ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Ayrıca ticari işletmeler için sanal pos hizmetinden yararlanmak için https://www.ininal.com/sanal-pos/ bu linkten başvurabilirler.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022