Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesi, Gönülaçan Köyünde arızalanan baz istasyonu, başta öğrenciler
Ana Sayfa GÜNDEM 18 Nisan 2022 0 Görüntüleme

Memduh Büyükkılıç ‘değer’li gençlerle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Değer Gençlik projesi kapsamında eğitim alan ve Kur’an’ı Kerim okumaya geçen öğrencileri tebrik etmek için Genç KAYMEK TOKİ tesisini ziyaret etti, öğrencilere hediyeler verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a eşi Necmiye Büyükkılıç’ın yanısıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, KAYMEK Müdürü Denizhan Burhan Çanakpınar da eşlik etti. 

Değer Gençlik, Kur’an-ı Kerim’e Geçiş Programı nedeniyle yaptığı ziyarette ilgiyle karşılanan ve alkış alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrenciler ile söyleşi de gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yerel yönetim anlayışlarına ilişkin bilgiler veren Büyükkılıç, ” ‘Sadece fiziki altyapı hizmetleri ya da beklentileri karşılamak yetmez’ diyerek, bunlarla birlikte, bunları olmazsa olmaz olarak görüp, şehrimizi sizlerin sahipleneceği, yaşanabilir, daha iyi noktalara taşıyacağı bir şehir haline getirme yönündeki gayretlerimizin yanında sosyal, kültürel, sportif anlamda yapacağımız çalışmalarla siz gençlerimize değerlerine bağlı bir anlayış içerisinde güzel bir gelecek sağlama yönünde çalışmalarımızı, gayretlerimizi sürdürüyoruz.Allah’a şükürler olsun bir kaygısı olan yavrularımızsınız. Hem okullarınızda okuyor, hem değerlerinize sahip çıkıyor, hem de ilahi mesajı olarak Peygamberimiz aleyhisselatüvesselam efendimizin bizlere Mevlâ’mızın mesajını ulaştırdığı Kur’an’ımızı öğreniyorsunuz. Seyretmiyor, onu anlamaya, onunla birlikte olmaya gayret ediyorsunuz” dedi.

Öğrencilerin Kur’an tilavetinde bulunduğu programda, öğrencilere Kur’an-ı Kerim’i öğrenmelerini tavsiye ederek kendisini öğrenciler gibi gördüğünü belirten Büyükkılıç, sürdürdüğü konuşmasında, “Değerli kardeşlerimiz, değerli yavrularımız Kur’an’ı haşa öğrenip de ne olacak demeyin, öğrenin. Mealini de öğrenin, ileriye gidin tefsirini de öğrenin, ileriye gidin bilimsel çalışmasını da yapın. Kur’an çünkü her asıra, her çağa hitap eden Cenab-ı Allah’ın bizlere, insanlığa ilahi mesajıdır” diye konuştu.

Programda Başkan Büyükkılıç’ın eşi Necmiye Büyükkılıç da söz alarak “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Durmadan ilerlemeye, koşmaya devam edin çocuklar. Hepinizi sevgiyle öpüyorum” diye konuştu. Programda öğrencilere hediye de veren Başkan Büyükkılıç, KAYMEK müzik eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen mini konseri dinledi, türkülere eşlik ederek miniklere müzik enstrümanı kullanmayı öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu. Program sonunda Büyükkılıç öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022