Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’de baz istasyonu 6 köyü mağdur etti

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesi, Gönülaçan Köyünde arızalanan baz istasyonu, başta öğrenciler
Ana Sayfa GÜNDEM 18 Nisan 2022 0 Görüntüleme

Nevşehir Belediyesi’nden ramazan etkinlikleri

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde bugün başlayan Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (Consumer Electronic Show-CES) yerini aldı. Daha önce C SUV modelini görücüye çıkaran TOGG, fuarda ikinci otomobili olan C Sedan modelini tanıttı. Fuar ayrıca, TOGG’un ilk uluslararası tanıtımı oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş yaptığı sunumda, “Bugün Las Vegas’ta fuarda ve sosyal medyadaki canlı yayınlarda bize katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen bu haftaki programın konukları ünlü ilahî sanatçısı Murat Belet ile yazar ve psikoterapist Senai Demirci oldu.

Seslendirdiği ilahî, ezgi ve şarkılarla katılımcılara duygu yüklü bir akşam yaşatan Belet’in ardından ise Yazar Senai Demirci Nevşehirlilerle Ramazan sohbeti gerçekleştirdi.

Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev’in sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan programa katılan vatandaşlara Nevşehir Belediyesi tarafından Ramazan şerbeti ve helva ikramında bulunuldu.

Programı, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Ersin Erol, Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022