Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

Hızlı Para Transferi ininal ile Çok Kolay

FinTech Teknolojileri Sayesinde Para Göndermek İçinBanka Hesabına İhtiyacınız Yok / Artık Para Göndermek
Ana Sayfa SİYASET 6 Şubat 2022 8 Görüntüleme

Babacan’dan Avrupa vaatleri

Adana’da partisinin il kongresinde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Avrupa Birliği’yle ilişkilerde Avrupa Konseyi’nin Türkiye kararı ve gençlerin sorunları olduğunu söyledi.

ADANA (İGFA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana’da partisinin il kongresinde partililere seslendi.

“Ülkemizi Avrupa Birliği’ne tam üyelik rotasına sokacağız” vaadinde bulunan Genel Başkan Ali Babacan, “Günün birinde üye oluruz-olmayız, alırlar-almazlar, biz isteriz-istemeyiz, bu ayrı mesele. Türkiye’nin uzun vadeli bir hedefe ihtiyacı var. Önemli olan bu istikamettir. Biz, Avrupa Birliği müktesebatına uyum için yol aldıkça, bundan 84 milyon istifade edecektir. Biz bunu kendimiz için yapacağız, başkası için değil” diye konuştu.

Avrupa vaatlerini sıralayan Babacan, “İlk olarak, bozulan siyasi diyaloğumuzu mutlaka yeniden tesis edeceğiz. Gümrük Birliği’ni genişletmek için kolları sıvayacağız. Avrupa Birliği’yle Türkiye arasında vize uygulamasının kalkması için de çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları pasaportunu masaya koyduğunda ona kapılar açılacak. Avrupa ülkelerinden ülkemize akacak doğrudan yatırımların artmasını sağlayacağız.  Bu istikametle beraber, ülkemiz hem demokraside hem hukukta hem de ekonomide süper lige yükselecek” dedi.

Zor koşullar yaşandığında vatandaşına IBAN veren değil, aynı Avrupalı pek çok ülkede yapıldığı gibi vatandaşına doğrudan destek vererek sorumluluk sahibi bir yönetim olacaklarının altını çizen Ali Babacan, halkın yararı için, Avrupa Birliği’nde geçerli olan 28 ülkenin uyguladığı, kamu ihale mevzuatını Türkiye’de de uygulayacaklarını söyledi.

Torpili olmadığı için işsizliğe mahkum edilen gençlere yaşatılan adaletsizliği sona erdireceklerini belirten Babacan, “Teknoloji ürünlerindeki vergi yükünü gençler için azaltacağız. Gasp edilmiş tüm özgürlükleri iade edeceğiz. Gençlerin umutsuzluğa sürüklenmesi bir numaralı beka sorunudur. Cumhurbaşkanı dilinden hiç düşürmüyorlar ya, her şeye ‘beka’. Beka, ayakta kalmak demek. Gençlerin terk etmek istediği bir ülke ayakta kalabilir mi?” diye konuştu.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022