Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Muğla’da yerel tohumlar 2023 yılı için toprakla buluşuyor

Her yıl yetiştirdiği ata tohumlarını ücretsiz olarak tüm Türkiye’ye dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi,
Ana Sayfa SİYASET 6 Şubat 2022 7 Görüntüleme

Bursa’da İYİ Parti’den gövde gösterisi

Bursa’da Osmangazi Demirtaş ile İnegöl ilçelerinde İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nca düzenlenen “1 günde 1 ilçe, 17 günde 17 ilçe, 712 köy” etkinliğine vatandaşların yoğun katılım gösterdi.

BURSA (İGFA) – İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın tam anlamıyla seçim havasını andıran konvoylarla başladığı ve coşkulu mehter gösterileriyle devam ettiği Demirtaş ve İnegöl çıkarması, her iki bölgede de geniş katılımlı basın açıklamalarıyla devam etti. İYİ Partililer sonrasında İnegöl’ün köy ve mahalle ziyaretleriyle son buldu.

Toplantılarda İYİ Parti Teşkilat Başkanı, Anlara Milletvekili Koray Aydın, Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman vatandaşlara hitap etti. 

Ankara Milletvekili Koray Aydın, Türkiye’nin artık bir değişimin eşiğine geldiğine dikkati çekerek, her geçen gün artan dert tasa içindeki vatandaşın artık kesinlikle bir değişim beklentisi içinde olduğunu gördüklerini söyledi. “Bu soygun düzeni, bu talan zihniyeti, bu harami saltanatı bitecektir” diyen Milletvekili Aydın, “İYİ Parti, başta uzman ekonomi kadrolarımız olmak üzere her alanda iktidara hazırdır, Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın tercihiyle memleketimizi düze çıkarmaya da kararlıdır” dedi.

Açılışlar, esnaf ziyaretleri ve halkla buluşmalarla devam edenİYİ Parti’nin Bursa’daki etkinliği, ekiplerin dağıldığı İnegöl’ün 96 köyününün hepsinde birden, aynı anda vatandaşlarla yapılan sohbet ve görüş alışverişleriyle sona erdi. Bursa İl Başkanlığının oluşturduğu propaganda ekipleri, ziyaret ettikleri mahalle ve köylerde, vatandaşların görüşlerini dinleyip, yaşadıkları sorunları tek tek not ederek, raporlaştırmak üzere çalışmalar yaptılar.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Türkiye siyasetinde örnek gösterilen Bursa’daki kırsal bölge insanlarıyla buluşma, çiftçilerin dertlerini dinleme çalışmalarının, Bursa’daki 17 ilçe ziyaretinin tamamlanmasına kadar devam edeceğini belirterek,”Çileli köylümüz bu milletin yeniden efendisi olacaktır” dedi.

Afyon haber












































bahis siteleri
Balikesirhaber.net | 2022